000 | 01570nam a22002897a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c9476 _d9476 |
||
003 | BIAM | ||
005 | 20200624233628.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 170921b xxu|||||o|||| 00| 0 spa d | ||
020 | _a978251088043 | ||
040 |
_aBIAM _bspa |
||
041 | _aspa | ||
110 |
_aOrganización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación- FAO _9944 |
||
245 |
_aUnderstanding Mountain Soils: _bA contribution from mountain areas to the International Year of Soils 2015 |
||
260 |
_a[Roma]: _bFAO, _c2015. |
||
300 |
_a169 páginas: _bgráficos, fotos, tablas. |
||
505 | _aContiene: Introduction.-- Mountain soils and ecosystem services.-- Mountain soils and agriculture.-- Mountain soils and healthy food production.-- Soil variability in mountain areas.-- Mountain soils and human activities.-- Mountain soils and threats.-- Mountain soils and climate change.-- Mountain soils and cultural heritage.-- Conclusions and way forward. | ||
520 | _aEsta publicación presenta una serie de lecciones aprendidas y recomendaciones para informar a las comunidades de montaña, los responsables políticos, los expertos en desarrollo y los académicos que apoyan el desarrollo sostenible de las montañas. | ||
650 | 0 |
_9942 _aAgricultura familiar |
|
650 | 0 |
_9943 _aAgricultura sostenible |
|
700 |
_912994 _aWymann von Dach, Susanne _eeditora |
||
700 |
_912995 _aRomeo, Rosalaura _eeditora |
||
700 |
_912996 _aVita, Alessia _eeditora |
||
700 |
_912997 _aWurzinger, Maria _eeditora |
||
856 | _uhttp://www.fao.org/3/a-i4704e.pdf | ||
942 |
_2ddc _cLIBDIG |