000 | 01397nam a2200229 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KOBIAM | ||
005 | 20180112003003.0 | ||
008 | 150922b xxu||||| |||| 00| 0 spa d | ||
040 |
_aMINAM _bspa _cBIAM |
||
041 | _aeng | ||
082 |
_a338.19 _bC73 |
||
110 |
_98844 _aCommission on Sustainable Agriculture and Climate Change |
||
245 |
_aAchieving food security in the face of climate change : _bfinal report from the Commission on Sustainable Agriculture and Climate Change |
||
260 |
_aFrederiksberg : _bCCAFS, _c2012 |
||
300 |
_a59 p. : _bilustraciones a color, gráficos, mapas, tablas |
||
505 | _aI. Introduction -- II. Understanding the current food system in the context of climate change: major components and drivers -- III. Investing in an alternative food system -- IV. Essential actions for food security and climate stabilisation -- V. Conclusion | ||
520 | _aSe enfoca en la interconexión entre la agricultura sostenible, la seguridad alimentaria y el cambio climático, resaltando la importancia de las inversiones en el desarrollo rural autosostenible y en el uso de nuevas herramientas y sistemas de información para apoyar la gobernanza en materia de agricultura sostenible y respecto al sistema alimentario. | ||
650 | 0 |
_92169 _aSEGURIDAD ALIMENTARIA |
|
650 | 0 |
_979 _aAGRICULTURA SOSTENIBLE |
|
650 | 0 |
_981 _aPRODUCCION AGRICOLA |
|
650 | 0 |
_953 _aCAMBIO CLIMATICO |
|
942 |
_2ddc _cLIB |
||
999 |
_c4399 _d4399 |